HOE MAAKT U GOOGLE UW STANDAARD ZOEKMACHINE IN CHROME?


Met miljarden gebruikers over de hele wereld is Chrome tegenwoordig een van de populairste internetbrowsers. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en veel andere functies die van pas komen. De populariteit ervan groeit tegenwoordig zo sterk dat mensen ervoor kiezen om er hun standaardzoekmachine van te maken.

Door van Chrome uw standaardzoekmachine te maken, krijgt u een geweldige kans om de online wereld met een enkele klik te verkennen. Telkens wanneer u de Chrome-browser start, wordt u doorgestuurd naar Google waar u toegang heeft tot wat u maar wilt.

De procedure om van Google uw standaardzoekmachine te maken, vereist geen voorafgaande technische vaardigheden. U kunt gewoon bellen op ons Google-klantenservicenummer en de door onze experts geadviseerde stapsgewijze procedure blijven volgen.

 

Voordat u hun advies opvolgt, moet u ervoor zorgen dat u de browser hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

 

Volg nu de onderstaande procedure om het werk gedaan te krijgen (als u een Chrome-gebruiker bent):

  • Download en installeer de Chrome-browser.
  • Navigeer naar Voorkeuren.
  • Open Google Chrome en ga naar de zoekbalk.
  • Zoek het vergrootglas en klik op Zoekinstellingen wijzigen.
  • Kies Google in de vervolgkeuzelijst.

Met deze methode kunt u van Google de standaardzoekmachine op uw Mac-apparaat maken. Als de bovenstaande truc niet werkt, kunt u op elk moment beter gepersonaliseerde hulp krijgen van onze Google-klantenservice.

U kunt contact opnemen met onze Google klantenservice via e-mail, live chat-ondersteuning of telefoon. Zodra u contact met ons opneemt, zullen we onze technici aan uw probleem toewijzen en u zo snel mogelijk helpen het probleem op te lossen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!     

Originele bron